Re: Andreja K. Vezjak
Tvoj dnevnik bom imela še naprej zacahnanega, ker je super pregleden in zanimiv.
Danes je So jan 23, 2021 12:12 |
shootek je napisal/-a:Andreja iskrene čestitke. Res top preobrazba...Pohvale tudi za dnevnik saj si ga več kot odlično vodila :)
Me pa zanima, koliko kardio treninga si imela? Si kaj tekla, kolesarila,... ali samo trening z utežmi?
MBrando je napisal/-a:Sicer se pozno javljam,ampak me je prevzel tvoj dnevnik in znanestevni pristop do zadane naloge. Nasploh mi je všeč da ni odvečnega pisanja, zadene bistvo in skozi fotografije prikaže pestrost prehrane.
Za preobrazbo, KAPO DOL in.
Zelo sem zadovoljen s tvojim izračunom dnevne porabe € ter se razveselil ob pregledu vnosov OHjev v večernem obroku. Špica, saj sem tudi sam pri vnosu OH,točno tam kot ti. Sedaj prilagajam moj HFLC, ker se moram zrediti in mi je tudi GROM predlagal par zadev, da pridobim še teh zadnjih 7kg. Zanimivo a ne? Eni imajo full probleme da spravijo kg dol, eni pa trpimo sizifove muke da spravimo kg gor
elliejelly je napisal/-a:Bravo, vse čestitke za doseženo formo!
Tvoj dnevnik bom imela še naprej zacahnanega, ker je super pregleden in zanimiv.
Grom je napisal/-a:Sorr sem spregledal ob vseh drugih stvareh... :)
Vse kar delam prilagodim posamezniku. Tudi dodajanje OH zvečer ( v osnovi je moje mnenje če ješ OH potem bolj v popoldanskem/večernem času ) zvisi od posemznik. In namen ni vedno enak. Če je pri nekomu ki ekstremno trenira bistveno nekaj dodatnega glikogena (ni potrebno kaj dosti ekstra tudi pri tistih ki so res ekstremni) pa je bil pri Andreji razlog uničena presnova od številnih treningov in diete od prej + potencialno stalno povišana raven kortizola. Ne vidim nobenega problema z kortizolom oziroma v zdravih merah (koliko je to je odvisno od posameznika in tudi načina prehranjevanja oziroma) ampak če je ta povišana non stop ni ok. Po mojih izkušnjah večerni obrok z malo oh neverjetno pomaga pri spancu, regeneraciji in na novo pospešenem kurjenju. Seveda količino in pogostost določam na osnovi odziva telesa.
Grom je napisal/-a:Sorr sem spregledal ob vseh drugih stvareh... :)
Vse kar delam prilagodim posamezniku. Tudi dodajanje OH zvečer ( v osnovi je moje mnenje če ješ OH potem bolj v popoldanskem/večernem času ) zvisi od posemznik. In namen ni vedno enak. Če je pri nekomu ki ekstremno trenira bistveno nekaj dodatnega glikogena (ni potrebno kaj dosti ekstra tudi pri tistih ki so res ekstremni) pa je bil pri Andreji razlog uničena presnova od številnih treningov in diete od prej + potencialno stalno povišana raven kortizola. Ne vidim nobenega problema z kortizolom oziroma v zdravih merah (koliko je to je odvisno od posameznika in tudi načina prehranjevanja oziroma) ampak če je ta povišana non stop ni ok. Po mojih izkušnjah večerni obrok z malo oh neverjetno pomaga pri spancu, regeneraciji in na novo pospešenem kurjenju. Seveda količino in pogostost določam na osnovi odziva telesa.
Vrni se na Preobrazba z Gašperjem Gromom in Biotechom
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost