Sr feb 04, 2015 21:22 Napisal/-a alexx75
Pa bom še jaz pristavil svoj piskrček... Spet na točki. ko se mi je telo adaptiralo na prehrano in ne hujšam več. Kot že tolikokrat doslej se bom zdaj počasi spet pričel nazaj redit, čeprav sem v ketozi in nekje na max. 1500 Kcal na dan. Poskusil sem z fetburnerjem in je funkcioniral prvi teden odlično (obseg pasu se je zmanjšal za 5 cm), nato pa se je ustavilo. OHje dodajam le v soboto, pa še to nekje do 200g. Treniram 4-6x na teden, dodal sem HIIT 2x na teden, a telo se enostavno na vse navadi in ko pride do določene točke neha kurit maščobe. Ne glede na to kaj naredim se takoj adaptira. Če pri nečem dolgo vztrajam, se pričnem rediti. Zavedam se, da je 1500 Kcal zame (175cm, 83 kg) premalo, a kakorkoli bom dvignil vnos, se bom zredil in nato zelo, zelo težko shujšal za kakšen % maščobe. Razmišljal sem o cikliranju z OH a mislim, da se bom pri tem le spet močno zredil. Treningi ne spremenijo nič, ker za maso pojem premalo, hujšam pa itak ne. Dal pregledati hormone (T3, T4, TSH, testosteron, itn... ). Bp... Krvna slika Bp... Ima kdo kakšen predlog?