Stran 1 od 1

osnove hujšanja za nekoga ki nima pojma o hujšanju.

OdgovorObjavljeno: Če feb 20, 2014 10:44
Napisal/-a urska27
Toraj odločila sem se jest 4 obroke dnevno ( to je zame velik uspeh, glede na to da sem prej "žrla" dva krat na dan). Če sem prav razumela, za izgubo kilogramov je najbolje izbirat nepredelana živila, po možnosti večina beljakovin in zelenjave?

DA. PREDVSEM ČE GLEDAŠ TUDI NA DOLGOROČNO ZDRAVJE IN DOLGOROČNI REZULTAT NE LE NA HITRO SHUJŠAT IN SE POTEM PONOVNO ZREDIT.

Toraj jedilnik:

Zajtrk: 1dl navadnega jogurta in banana z žlico lanenih semen ( smoothi), jajci, omleta iz jajc SOLIDNO

Kosilo: Pečeno meso z zelenjavo in solata ali pečena riba in zelenjava, ali lazanja z mletim mesom ( po receptu ki sem ga našla na tem forumu) in solata KAKA ŽLICA OLIVCA
Malica: skuta , naribano jabolko z cimetom, oreščki, RECIMO
Večerja: Solata z tuno, kos ponozrnatega kruha z sirom OK

Ok to bi bilo to, jedilnik bom še dodelala ko preberem še več in dobim še več idej :) No dva krat na dan spijem kavo ( brez sladkorja) in z malo 0,5 mleka. Problem pri meni so predvsem sladkarije. ali mi lahko svetujete kateri dodatek bi lahko vključila v prehrano, da bi malo nadzirala to željo?
NAJBOLJE SE JE SLADKEGA KOLIKOR SE DA ODVADITI. NAJHITREJE TO DOSEŽEŠ TAKO DA NE UŽIVAŠ NIČ SLADKEGA KAK MESEC. ZA TO JE POTREBNA VOLJA. AMPAK POTEM JE ŽE JABOLKO SLADKO. SEVEDA PA V TEM ČASU NE SMEŠ STRADATI TELO KER ČE MU MANJKA HRANIL BO ŽELJA PO SLADKEM NEUSTAVLJIVA IN HITRO PRIDE DO JO JO EFEKTA. TOREJ OBVEZNO UŽIVATI DOVOLJ BELJAKOVIN IN TUDI DOVOLJ NEPREDELANIH MAŠČOB KI SE NAHAJAJO V ŽIVALSKI HRANI.
SEVEDA PA SE DA DO NEKE MERE POTEŠITI IN VEČINA JIH DELA TAKO TUDI Z MAXX DESERTOM.

Z dodatki moram biti še zelo pazljiva, namreč polno dojim. Pravtako še za enkrat ne morem v fitnes, bom pa vsak dan pridno hodila na hitre sprehode z vozičkom.

toraj, kaj pravite na takšen načrt?

Hvala že v naprej

Re: osnove hujšanja za nekoga ki nima pojma o hujšanju.

OdgovorObjavljeno: Ne feb 23, 2014 00:56
Napisal/-a KetoDzezy
spet ista pesem vsi bi se zanašali na dodatke samo, da se ne bi bilo njim samim treba boriti z željo po slatkarijah
tudi maxx dessert ima kalorije in to kar 368 na 100 gramov, to pa je toliko kot 100 gramska vrečka haribo bombonov
ne me narobe razumeti seveda je boljše vzemati maxx dessert kot jesti bombone nadvsezadne dobiš dosti beljakovin
ampak na koncu dneva je kalorij enako ob relativno isti količini in se pravi lahko tudi maxx dessert odloči ali boš hujšala ali ne